Saturday 23 August 2008

Super Nova

Vad skall en trebarnsfamilj göra när X-Boxen gått sönder? När vardagen är blöt, helgen genomsur och snorig och bredbandet strular - finns det ändå hopp om torrt liv. En förmiddag på Nova i Lund. Där får man tillgodose sitt självförverkligande genom shopping och McDonaldsk matkultur.

Hugo skulle på kalas och Adam behövde på förekommen anledning få nya gummistövlar. Love har suktat efter Lego, men sparar till värstinggrejerna. Han plockade på sig en katalog som han suttit och jämfört med Lego's hemsidor i flera timmar. (connectade på grannens trådlösa till slut..) Nu senast var det önskelistan till jul han satt och knåpade ihop. Det gäller att planera.

Idolbrodern Lars var på besök inför resan till Gran Canaria. Han var också sur när han kom, för han hade cyklat tillbaks Annikas lånade cykel sedan igår.. Efter att ha fått låna sin broders alltför stora kläder och stoppat in alla hans blöta persedlar, fick han några passiva timmar tillsammans med en halvt utslagen familj, innan han skulle iväg och kolla på Arn.

Sittin' on the dock of the day - tiden står stilla och det är bara regnet som rör på sig.

No comments:

Post a Comment