Saturday 16 August 2008

Nice bad boys

Idag har vi badat igen. Det är dags att pojkarna lär sig simma på riktigt. Efter Katalonien behöver finns potentialen att underhålla vissa färdigheter.

Adam har enligt Nikkans uppgifter gjort 100m idag. Förra veckan sam han 200m totalt, fast det blev en hel del stopp längs vägen. Dock inga som innebar nedsatta fötter, eftersom tilldragelsen hände i den djupa bassängen.

Love har blivit riktigt vattentam och spenderar mesta delen av tiden i bassängen under vattnet, nu när han har tillgång till både cyklop och simglasögon. Han frustar som en valross varje gång han kommer upp genom ytan. Det verkar vara lika roligt att ta av och på sig grejerna som att befinna sig i vattnet och det får man ju uppmuntra. Ska vi simträna vill han flyta på rygg och sprattla som han gör snöänglar, eftersom han har bäst bäring så. Han har nog inte långt kvar till bröstsimmet, men vill hellre vara i den grunda bassängen. Bäst så, eftersom en enda kallsup skulle få honom att

Hugo är väl den som överraskar mest. Han är övertygad om att han kan simma, så GEJoe släppte taget i den djupa (140 cm) bassängens grunda del. 135 cm långe Hugo sparkade från bassängkanten och sam lodrätt, med putande läppar över ytan, de 6 metrarna till trappan. Tankarna gick till elegantantungarna som sticker upp sugröret. Men det gick! Vattuman som han är satte han Burlympiskt 5-åringsrekord - och är därmed tidigast i Grundstrixonklanen att spräcka femmetersvallen..

En trött hord vältrade sedan runt på Willys för veckans storhandling.

Både herren och damen i huset fick sig en välförtjänt eftermiddagslur framför de förlorande tennisherrarnas sista set. Min söta fru hade upprört gett allt i andra setet - och missade därmed att Johansson/Aspelin faktiskt fick ett set.

Således inleddes helgen med massor av bragdhjältar.

1 comment:

  1. Ha, ha, ha. Vilket roligt inlägg. skratt, skratt...
    åsa

    ReplyDelete